4 tips tegen rimpels op de bovenlip.

By 8 augustus 2017 Blog

Wat kan ik aan de rimpels op mijn bovenlip doen? 4 TIPS!

De meeste vrouwen ergeren zich eraan dat er lijntjes en rimpeltjes op de bovenlip komen. Teveel zon, hormoonschommelingen, genen en het verlies van oestrogeen zorgen voor collageen afbraak. Ook ongezonde voeding kan aan deze afbraak bijdragen.

 

Weg met die “barcode” en dat “plooirokje”.

Maar hoe komen we nu van deze rimpeltjes af? Of wat is nu de manier om het in ieder geval te verminderen?
Allereerst een gezonde(re) leefstijl hebben. Dus gezonde voeding en niet teveel “bakken” in de zon. Maar dit wist u natuurlijk al. Maar zijn er dan nog meer mogelijkheden? Jazeker! Bij deze heb ik 4 tips voor u op een rijtje gezet om de rimpeltjes op uw bovenlip te verwijderen of verminderen, op een biologische manier.

 

TIP 1
Makkelijk om zelf thuis te doen. 

’s Avonds vóór het naar bed gaan de bovenlip goed scrubben met een milde exfoliator of zachte scrub, afspoelen en met een goede lippencrème de huid inmasseren.

 

Photo by Ian Dooley on Unsplash

TIP 2
Voedingssupplementen.

Door de collageen afbraak is het belangrijk om het collageen weer op te bouwen met de juiste supplementen. Collageen wordt dan weer van binnenuit opgebouwd. Dit is niet alleen goed voor de huid, maar ook voor het totale lichaam.

 

TIP 3
Bio Skin Jetting.

Bio Skin Jetting is een biologisch natuurlijke methode voor rimpelcorrectie. Deze methode is gebaseerd op eigen regeneratie vermogen van de huid. De huid wordt aangespoord om nieuw collageen aan te maken en de lijntjes op te vullen.
In combinatie met suppletie snijdt het mes aan twee kanten, namelijk van binnen en van buiten.

 

TIP 4
Skin Needling.

Met kleine naaldjes brengen we een boost van hyaluronzuur in de huid. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof dat het vochtgehalte bindt. De huidrimpel wordt op een natuurlijke, zuivere manier weer “opgevuld”.
Dus geen enge fillers, want die willen we niet!

 

Ik ben zeer benieuwd hoe u deze tips zelf ervaren heeft, laat het mij hieronder weten!

SUCCES!!

 

 

 

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10 gratis tips!