Aquabrasie

By 22 september 2017 Blog

Intensieve peeling met zachte waterkracht

Aquabrasie is een intensieve en zeer doeltreffende ‘peeling’ door water. Het is ontspannend, diepgaand en een behandeling die elke huid kan gebruiken.

Wanneer crèmes en behandelingen niet de verwachte resultaten brengen, dan is er meestal maar één duidelijke reden: de huid is verhoornd, verdikt en bevat veel ‘slakken’ (afvalstoffen).
Als een muur blokkeren de afvalstoffen het inbrengen van werkstoffen. De huid krijgt te weinig zuurstof en de doorbloeding is ook niet optimaal.

De Kracht van Water

Met de nieuwste Aquabrasie is er eindelijk een ingrijpende hulp. Zonder de huid te beschadigen worden verhoorningen, grauwsluiers en onreinheid laag voor laag op milde wijze ‘afgepeld’. Dit gebeurt met behulp van water. Waterstralen spoelen -zoals een hogedrukreiniger- alles van de huid wat negatief beïnvloedt.
Het gezicht krijgt een mooie, zuivere tint omdat er nieuwe, frisse cellen tevoorschijn komen.

Voordelen van Aquabrasie

Voordeel van Aquabrasie ten opzichte van de bekende microdermabrasie is dat het geen fijne stofdeeltjes achterlaat en de huid niet uitdroogt. Een ander voordeel is dat er direct andere anti-aging behandelingen uitgevoerd kunnen worden.

Zuiver

Aquabrasie is op basis van mineraal water. Dus geen zand, aluminimum kristallen of diamantgruis en alles is zonder chemicaliën. Na de Aquabrasie kunt u kiezen voor een meso behandeling of zuurstof.

Benieuwd naar de werking van Aquabrasie? Bekijk dan onderstaand filmpje.

source: Deynique, https://www.youtube.com/watch?v=xGJzz4DWTP4&t=16s

 

Bent u geïnteresseerd in Aquabrasie? Neem dan snel contact met ons op!

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10 gratis tips!