Ontsierende Couperose?

Couperose is een verzameling van kleine, duidelijk zichtbare, bloedvaatjes in de huid. Ze komen het meest voor in het gezicht, op de wangen, neus en soms op de kin.

Helaas verdwijnen ze niet vanzelf !

Hoe ontstaat het?

Het is niet bekend hoe het precies ontstaat. In de meeste gevallen verschijnen ze spontaan. Vaak is verzwakt bindweefsel, erfelijkheid en het ouder worden de reden of oorzaak.

Scherp gekruid eten, alcohol, warmte (o.a. sauna) kunnen dit proces verergeren.

Wat kunnen wij er voor u aan doen?

Door middel van thermo coagulatie worden de vaatjes dichtgeschroeid met een minuscuul naaldje, wat een hitte signaal afgeeft en u lichte prikjes voelt. De adertjes verdwijnen, wel kunnen er lichte korstjes ontstaan die met 2 dagen weg zijn.

Bij couperose kunnen meerdere behandelingen nodig zijn (1 – 3)

Afhankelijk van de aard van de couperose behandelen we de huid in combinatie met Ultra Sound. Dit is een methode om de verslapte vaatwanden weer te verstevigen.

Huidoneffenheden weg ermee in 1 behandeling

Een mooie huid is egaal en ziet er gezond uit, maar iedereen heeft wel eens last van huid oneffenheden die we liever niet willen.

Gelukkig is er wat aan te doen.

Een mooie huid zonder vlekjes, plekjes, hobbeltjes en bobbeltjes zoals:

  • Ouderdomswratjes
  • Spinvormige adertjes (spider naerus)
  • Bloedblaasjes
  • Steelwratjes (fibromen)
  • Oppervlakkige pigmentvlekken
  • Couperose

Met onze moderne technische apparatuur heeft u meestal al na 1 behandeling resultaat! De behandeling is nagenoeg pijnloos en huidvriendelijk.

U bent snel van uw probleem af!