Emani® Vegan Make-up

By 13 juli 2016 Blog

Afgelopen zondag 10 juli ben ik naar de lancering geweest van een nieuwe make-up lijn genaamd Emani®, opgericht door de Amerikaanse Michelle Doan. Onder de bezielende leiding van BN’er Tom Sebastian en andere visagistes heb ik de producten zelf kunnen proberen.   GEWELDIG!                                                                                                                                                                                                                                 ‘Oja’, zult u denken, ‘wat is daar dan zo geweldig aan?’. Het geweldige aan make-up lijn Emani® is dat het helemaal, maar dan ook echt helemaal 100% vegan – en glutenvrije make-up is. Deze make-up lijn bevat geen petrochemische stoffen, geen dierlijke stoffen, de producten sluiten de huid niet af en het is ook 100% dierproefvrij. Het bevat alleen producten uit de natuur en is daarom ook 100% huid- en eco-vriendelijk. Dit houdt in dat zelfs de meest gevoelige huiden, zoals acne huiden en allergische huiden, baat hebben bij Emani® make-up! Emani® make-up werkt zelfs als huidverzorging doordat ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamine C, jojoba-olie en andere huideigen werkstoffen zijn toegevoegd.emani-vegan-cosmetics

Voor elk huidtype

Michelle Doan

Oprichtster en CEO Michelle Doan

Deze make-up lijn is voor elk huidtype geschikt. Uiteraard niet alléén voor een gevoelige en/of geïrriteerde huid, maar ook voor de gezonde huid. Dit laatste willen we namelijk ook zo houden natuurlijk. Ook is deze make-up bestemd voor elke huidskleur, variërend van een heel lichte tot een donkere huidskleur.

Wenkbrauwen

De producten smelten perfect samen met uw huid waardoor u niet het idee heeft dat er een dikke laag make-up op zit. Ik zelf ben zeer onder de indruk van de Emani® Brow Trios. Deze mooie driekleuren poeder paletten voor de wenkbrauwen bestaan uit perfect op elkaar afgestemde pigmenten waardoor u geen mismatch zult hebben tijdens het bepalen van de juiste kleuren. Ook de Couture Brow Pomade behoort tot mijn favorieten. Deze wenkbrauwen-cream is een alles-in-één formule en combineert wenkbrauwpoeder, gel, potlood en fixeerpoeder om zo de perfecte wenkbrauw te creëren. Deze creams zijn er in 5 verschillende kleuren, en u kunt gerust gaan zwemmen als u deze creams gebruikt, want ze zijn nog waterproof ook.

Emani® bij Anti-aging center Marjan Mell

Vanaf de tweede helft van augustus zal Emani® make-up worden geïntroduceerd in Anti-aging center Marjan Mell, waar u dan kennis kunt maken met deze mooie en innovatieve make-up lijn. Ook kunt u zich dan opgeven voor een make-up workshop met een uiteraard gezonde high tea of high wine.

Word ook fan van Emani®! Houd de website en de blog in de gaten voor de introductie en workshop data en volg en like ons op Facebook.

Tom Sebastian and me

Samen met Tom Sebastian

 

 

 

 

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10 gratis tips!