Voor grote ogenblikken, een kleine ooglifting, een geweldige blikvanger, de Ying Yang eye wrinkle conditioner set.

By 31 augustus 2016 Blog

Yin Yang eye wrinkle conditioner set

Het verzorgt, verzacht, beschermt en stimuleert de herstelprocessen van de huid, ook vermindert het rimpels en lijntjes.

  • Verfrist de huid rond de ogen
  • Verbetert de bloedcirculatie en lymfestroom
  • Verzorgt de huid met waardevolle anti aging ingrediënten
  • Vermindert donkere kringen en wallen
  • Verzacht voorhoofd- en oogrimpels

Dit snelle “liftserum” beschermt de gevoelige huid rond de ogen tegen uitdroging en brengt nieuwe frisheid.

Een intensieve verzorging voor de zwakke oogpartij en alle gezichtszones die wel een extra kick kunnen gebruiken.

Oogrimpels gewoon weg vibreren

Snel fijne lijntjes verminderen? De gevoelige huid verstevigen en tegelijkertijd donkere oogkringen tegengaan? Dat kan vanaf nu heel eenvoudig en gemakkelijk met behulp van elektrische trillingen en Hyaluron.

Breng zachtjes het luxueuze Yin Yang Anti Aging Serum rond de ogen aan. Vibreer hierna met de Eye Wrinkle Conditioner deze dorstlessende werkstof in de behoeftige huid.

 

De aangename zachte vibratie versterkt de microcirculatie. De lokale bloedtoevoer wordt geactiveerd, de verstoorde stofwisseling wordt opgeheven en gespannen spieren kunnen zich weer ontspannen. Gelijktijdig zorgen de trillingen voor het transport van de herstelstoffen zoals Hyaluron en vitamine C naar de dieper gelegen huidlagen. Het huidweefsel wordt opgevuld en het herstelproces komt van binnenuit op gang De huid is zichtbaar en voelbaar strakker, steviger en gladder.

 

Donkere kringen, vermoeide ogen?

Wat helpt? eenvoudigweg twee keer per week het Anti Aging Serum aanbrengen en 3 minuten inwerken met behulp van de Eye Wrinkler Conditioner.

De Eye Wrinkle conditioner werkt ook zeer effectief tegen de neus-lippen-plooi, de plissérimpeltjes op de bovenlip en de rimpels op het voorhoofd.

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10 gratis tips!