Genoxage, de nieuwe generatie huidverzorging

By 28 september 2016 Blog

Genoxage, de nieuwe generatie huidverzorging staat voor de deur

Wat is daar zo bijzonder aan.

De Genoxage lijn is een nieuw huidverzorgingsproduct dat gebaseerd is op uw DNA

Door laboratorium onderzoek van uw wangslijm (niet eng en ook niet pijnlijk) kan men precies aangeven welke huidverzorgingscrème het beste voor u is, sterker nog er wordt voor u uw persoonlijke huidverzorgingsproducten gemaakt aan de hand van uw eigen DNA.

Hoe werkt het !

week 1
Stap 1
Professionele beoordeling van de huid met de huidscanner.

Stap 2
Wangslijmafname voor de DNA diagnose en starten met de voorbereidende crème.

week 2 en 3
Stap 3
In het laboratorium wordt het DNA onderzocht op elasticiteit, hydratie, pigmentatie, de bescherming tegen oxidatie, gevoeligheid, cel-duur en weefselstructuur.

week 4
Stap 4
Er wordt een persoonlijk rapport samengesteld en na 4 weken krijgt u het rapport en de persoonlijke meest effectieve producten, met exact de juiste hoeveelheid en combinatie van ingrediënten afgestemd op uw huid.

Stap 5
Tevens ontvangt u een rapport dat zorgvuldig de genetische aanleg met betrekking tot huidveroudering, cellulite en haaruitval aangeeft.

Stap 6
Komt u weer in de salon terug en bespreken we uw huid en behandel mogelijkheden en voeding etc. aan de hand van het rapport.

Stelt u zich eens voor altijd de juiste huidverzorgingsproducten helemaal persoonlijk voor u gemaakt.
U koopt geen producten meer die in de kast blijven staan, omdat u er niet tegen kunt, of omdat het helemaal niet geschikt is voor uw huid.

En vragen zoals “wordt mijn huid de komende 10 jaar nog droger, krijg ik pigmentvlekken en worden deze nog erger de komende jaren”, worden in het persoonlijk rapport (DNA Skin Matrix Mapping) meteen beantwoordt zodat u uw maatregelen kunt nemen.
Met de kennis van nu heeft u vanaf nu en over een aantal jaren nog plezier van. Waarom? Omdat u nu kiest voor wat in het belang is van uw huid.

Wilt u meer weten, maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake.
Meld u aan via email en maak kans opeen cadeaubon t.w.v. € 25,00

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10 gratis tips!