Recensies

29 maart 2016
“Zeer tevreden over mijn huid: zowel de behandeling als de producten:
ouder worden we allemaal, maar dan graag zo mooi mogelijk!”
X Anna

29 mei 2016
“Ik ben al jaren vaste klant bij anti-aging center Marjan Mell. Wat mij het meest aanspreekt aan deze onderneming is de kleinschaligheid van het bedrijf, waardoor er veel tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht. Daarnaast wordt Marjan gekenmerkt door haar grote vakmanschap, kennis en ervaring op het gebied van huidverbetering en anti-aging. Kortom, een aanbeveling waard!”
Groetjes JB, Lent

12 juli 2016
“Deynique is voor mij HET product – door ’t gebruik ervan – heb ik al meer dan 20 jaar een heel prettig aanvoelende en gezond uitziende huid.
Dat zegt voor mij heel veel.
Al vanaf mijn tienerjaren heb ik vrij regelmatig een schoonheidsspecialiste bezocht. Eerst voor het acné probleem en in later jaren voor mijn allergieën die tot uitdrukking kwamen/ en komen in de huid van mijn gezicht.
Marjan Mell is al heel veel jaren mijn raadgeefster en verzorgster van mijn huid met de Denique producten.
Zij is zeer kundig op ’t gebied van vaststellen wat op dat moment – voor mijn huid – de juiste behandeling is.
Ik heb een blind vertrouwen in haar kennis.”
Met vriendelijke groet
T.E. van Kampen, Apeldoorn

30 september 2016
“Op regelmatige basis en sinds enige tijd verzorgt Marjan mijn wenkbrauwen en geeft zij mij gezichtsbehandelingen. Vooral de deskundige en betrokken werkwijze zijn voor mij reden om mijn huid aan haar toe te vertrouwen. Deskundig, omdat zij blijk geeft van ruime ervaring en tegelijkertijd steeds op de hoogste is van de nieuwste ontwikkelingen. Betrokken, omdat zij uit eigen initiatief op zoek gaat naar nieuwe producten ter verbetering van mijn huid.”
Met vriendelijke groet,
Merel, Nijmegen

19 april 2018
Meer dan 10 jaar geleden ben ik terecht gekomen bij Marjan en in die jaren is mijn huid veel rustiger geworden. De producten van Deynique bevallen me goed en de behandelingen van Marjan zijn heel effectief en geven mijn huid steeds weer een positieve boost. Marjan is niet van de klassieke standaard gezichtsbehandeling maar geeft behandelingen die echt effect hebben. En ze blijft continu vernieuwen.
Met vriendelijke groet,
Annemarie Uffing

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10 gratis tips!